Известие

Collapse
No announcement yet.

Търси се мястото на датчика за маслото на 1,4 TS 2000 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търси се мястото на датчика за маслото на 1,4 TS 2000 г.

Здаравейте колеги, търся датчика за маслото на 1,4 TS 2000 г., защото като запалих сутринта, остана индикатора да свети поне 3-4 минути. Загасих проверих маслото - в нормите е. Запалих повторно, но индикатора пак не изгасна. Искам да проверя датчика, защото колата е на 25 км. от сервиза и ако трябва репатрак - лошо...
    Тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EC%E0%F1%EB%EE колегите пишат, че е под колекторните тръби, но при мен не е така за жалост. Там минава едната тръба за маслото от филтъра към двигателя. Ако можете помагайте!
    Last edited by emiood; d.m.y г., 13:43.

Над тръбата на ауспуха е ама ОТЗАД на блока Ауспуха трябва да се махне, мисля че може и не цялата генерация ами само да откачиш двуцевката и да го дръпнеш настрани и вържеш с нещо да не пречи. Дано да си с тънки ръчички щото после голямо бъркане пада а пък е тясно. И до него мисля, че беше детонационния датчик, внимавай кой от двата сваляш. Ако тоя за маслото е дал фира, най-вероятно ще е омаслено около него... успех
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Благодаря, колега LeoVin4i, не се наложи да го намирам, защото при следвщото палене двигателя изтрака и алфетата замина по бързата процедура при майстора.

Comment

Working...
      X